Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från mitt fönster ...


LYXFRUKOST - haiku

Duns mot fönsterglas

död björktrastunge på rygg

festmåltid för mås




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-08 06:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch då, men smaskigt för mås
2016-06-09

    Dan Myrbeck
Den enes död,
den andres bröd.
2016-06-08

    ej medlem längre
Livets kretslopp i en finstämd haiku.
2016-06-08

  Lars Hedlin
"KLOCKRENT!"
2016-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Mycket bra Haiku från djurens värld.
2016-06-08

  Respons VIP
Ett trauma direkt från naturen!
2016-06-08

  Rise Little One
Saklig beskrivning inför händelsen - Passande tema för haiku!
2016-06-08

  i af apa
grymt fångat.
2016-06-08

  M.Eta
Djurens värld är grym, äta eller ätas! Bra skildrat i haikuform!
2016-06-08

    ej medlem längre
Så bra skildrat! Mycket skickligt byggd haiku.
2016-06-08

  Marianne Räf
Åtminstone bra för måsen !!
2016-06-08

  ULJO
Frukost inom ramen av naturens lag. Äta och ätas. Bra tema, gillas.
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP