Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flourtantens klorin

 

gurglande porlande lort
pysande läckande hat
dogmernas ältande
äcklets gunst

de vita vimplarna svärtas av saliv
den svarta flaggan kräver liv
frätande klorin och mycket mod
- mod som är så svårt att finna i dessa tider!

murkenhet och mani 
nu har de trillat i
gråtmilda av giftets belägring
rullade krokodiltårar av klorin

var god spotta ut å andas in
det doftar så ljuvligt av ruttenhet!




Fri vers (Fri form) av Zingo
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo