Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FANTASI

bilar ska se ut som

de ser ut i kalle anka

praktiska, behändiga

och lättare att tanka

flickor ska se ut som

runaways på sjuttiotalet

eller the ronettes -

jag är i valet och i kvalet

 

och får jag bestämma så

ska stygga vargen vinna

kultingar försöker fly

men de ska inte hinna

gargamel ska koka alla

smurfarna i grytan

tjugo meters ålar ska

husera under ytan

 

 

hjältarna ska komma

från vietnam och nordkorea

vintern ska begränsa sig

till enbart dorotea

vatikanen skulle inte längre

existera

människan ska upphöra

att generalisera

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/6 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2016-06-09 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP