Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HYCKLERIETS HÖGBORG

kliar du min rygg så kliar jag din
men låt aldrig sanningen komma in
ryggdunkarklubben har möte igen
och den som håller med är medlem och vän
kliar du min rygg så kliar jag din
tjänster och gentjänster, satsa och vinn
se min kaukasiska kritcirkel här
korrekt är bara den som innanför är

låt oss kremera en mardröm i natt
men låt aldrig sanningen få oss fatt
snuttifieringens bomullsbeskydd
bevarar dig i lögn så du inte blir brydd
låt oss massera varandras problem
akta dig om någon är för extrem
titta på linjen i sanden, min vän
om du vill vara trygg, kliv aldrig över den

LARZ GUSTAFSSON 12/6 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2016-06-12 19:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är just den snäva kretsen som blir accepterad. De politiskt korrekta.
Tack för din kommentar.
2016-06-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”medlem och vän” ? på en skrivsajt poet vill bli, det låter skum, bäst irriterade Internet Poet och kontroversiellt men ärligt som du.
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP