Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

 

dagarna dras som kronblad
morgonens arla förhoppning
en natur som tinar nattfrost
från kalenderns alla kvällskvistar
som självfallna vissnar på rad

 

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-16 20:10



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Suverän!
2016-06-18

  MieMo
Älskar din lek med orden, hur du tillverkar nya betydelser och gör dem självklara!
2016-06-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och vemodigt om tidens gång.
2016-06-17

    ej medlem längre
Förväntningar som kanske inte blir som det var tänkt. Sorgset, lite vemodigt slut.
2016-06-17

  Marianne Räf
Tycker om denna mjuka å lugna
å lite vemodiga korttext. <3
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP