Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DROPPE BLOD

I skärvor

av ett krossat glasskrin

 

stod flickan vilsen

med tomma händer

 

hatets svarta rosor

vissnade sakta

 

blev till mull

i mörkrets boning

 

röda rosor

fyllde flickans händer

 

doftande i kärlek

ömhets vällust

 

en droppe blod

från livets tagg

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-06-15 17:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kärlek övervinner hat - fint skrivet.
2016-06-16

    Dan Myrbeck
Vackert berörande-
bra.
2016-06-16

  Sofhia Wirström
så bra fångat
så bra skrivet
2016-06-16

  Marianne Räf
Snyggt skriftat !
2016-06-15

  M M Mannheim VIP
Fin och vacker formad poem.
2016-06-15

  Fem hjärtan VIP
En vacker och berörande text fylld med hopp!
2016-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att lämna det gamla , mörka och glädjas åt det ny, ljusa.
Fantastisk förändring.
2016-06-15

    ej medlem längre
Ett ögonblick av liv och pånyttfödelse.
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP