Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg

Jag gick ut
men tvungen att gå in

kan gå fram och tillbaka

En sanningens dag
helt utan förhinder

Idag har hela dagen gått åt




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 419 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-13 18:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En vandring i nuet
2016-07-11

  Fem hjärtan VIP
Så kan det vara ibland.. Lysande skriftat!
2016-06-15

  lila fjäderblomman VIP
Ja du, vem vet vad du har hittat på. :) Känns ändå som om dagen varit bra!
2016-06-14

    ej medlem längre
Spännande text! Väldigt tankeväckande.
Gillar kontrasterna. Först en lite ångestladdad början (som jag uppfattar det),
sedan en insikt om frihet i frasen "jag kan gå fram och tillbaka"
och till sist konstaterandet att dagen har gått åt.
En dag av flertydighet.. både ljus och mörker - en gråskala.
2016-06-14

  Peter G VIP
En klurig och lite annorlunda text!

Tänkte på det att hela dagen går ju åt oavsett hur vi spenderar den!;)
2016-06-14

    Dan Myrbeck
Ja, ibland är man lite velig...

Och det är i alla fall 100% säkert:

All tid går åt!
2016-06-14

  Anya VIP
Jaa tänk att dagen kan gå och man har bara irrat omkring. så tänker jag när jag läser din text. Kanske blir det så när man inte mår bra? Eller så är man bara lite splittrad för stunden?
2016-06-14

    ej medlem längre
Tiden kommer och tiden går...ingen dag är den andra lik ibland.
2016-06-14

  Ninananonia VIP
Så kan det vara ...
2016-06-14

  ULJO
Det finns sådana dagar när inget händer
2016-06-13

  Blomma-Stjärna VIP
en dag på väg åt natt utan att något blev som det var tänkt - men att det som hände ändå kändes rätt på något sätt?
2016-06-13

  Nils-Robert
Sätter spår i hjärnbarken. ...halea dagen gr ut.
2016-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Lite klurig text, men jag tolkar den positivt!
2016-06-13

  Quasimodo
Känns som när inget blev och bara gick.
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"