Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ja till NATO - och till EU - är landsförräderi.


MITT RUNGANDE N E J !

jag vill inte delta

i er allians

jag vill vara huvud

och inte bli svans

det är illa nog som

det redan nu är

jag vill inte styras

av er militär

 

 

imperialisten

är offensivt lagd

vart land han kan krossa

ser han som en bragd

jag vill inte stödja

ert anspråk på makt

jag vill inte ha

er atlantiska pakt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/6 2016

 

https://www.youtube.com/watch?v=wUz9X8UoQD0

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2016-06-15 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP