Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en rakt igenom tragisk arbetsplats


Konsten att utse illojala medarbetare

 

Simpla besvärjelser kring lojalitet
ekar i tomma korridorer
rum där dogmer krälar
våningar där virus frodas
Roten till problemet
sades vara
för mycket
skinn på nosen
Bas i rösten hos en kvinna
har vi förresten aldrig gillat
Inte ska vi hälsa
inte ska vi syna
mytomani
ideologi
eller
as
!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Zingo
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-15 21:17



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Haha håller också med!
2016-07-31

    ej medlem längre
jag håller med.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo