Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning


Kär lek

 

vi har varit sååååå kära

vi äääääär sååååå kääääära

det kan inte vara bättre

än så hära att få vara kära




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-15 22:08



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Härligt med kärlek och denna njutning!!
Lycka !!
2016-06-17

    Dan Myrbeck
Grattis till er och kärleken!

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1640083

2016-06-16

  Sofhia Wirström
härlig gubbe
härliga rader
om härlig känsla
2016-06-16

  Päronsplitt
Underbart att känna hur kära ni var och är. Cool och mysig teckning som förhöjer det redan käääära intrycket. Gullighets faktorn är hög*L*!
2016-06-15

  Marianne Räf
Guuuud, såå lyckligt det låter !!!!!!!
Hääääääääääärligt, helt enkelt !!!!!!!
Åå, det är du väääääääärd !!!!!! PUSS!!!

Fin gubbe du tecknat, också!!!
2016-06-15

  ULJO
Kärlek är livets goda
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP