Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Lennarth Lindbom


metamorfos på diktad strof/ replik på Mr_ Solståles Regnet

 

Masken tar sig en kallsup

förvandlas till en surpuppa ...

Metamorfosen förvandlar

surpuppan till ett stingfly

som blir en munsbit för en

förbiflygande  tornsvala

Svalungen får den som mat

svalungen blir stor hickar upp

ett lyckopiller som ramlar ned

i munnen på en vilande argbigga

När hon vaknar är hon förvandlad

till en god fe som trollar fram solen

 

/ detta är en replik på Mr_Solstråles text Regnet/




Prosa av Solstrale VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-16 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbart! Ett kretslopp av bra och dåliga dagar. och mycket annat. kul med flertydigheten och leken med naturen och språket. :-) Utmärkt! :-)
2016-06-16

  M.Eta
Fantastiskt!
2016-06-16

  Mr_Solstråle
Klockren replik på min text regnet ;)
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP