Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får tiden att stanna


Silverflod över dagen

Där månen stiger upp

Vackraste du
en längtan

Tystnaden skäms
rodnar

Tiden står stilla
ser dig omkring


Har vi glömt

Dagen att njuta




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 493 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-06-16 18:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I en drömandes stund....
2016-07-11

  lila fjäderblomman VIP
Så lätt att glömma att " se " det vackra i allt, att dagen njuta. Tack för påminnelsen!
2016-06-23

  överlevaren VIP
En fröjd att läsa!
2016-06-20

  Rise Little One
Så många fina metaforer i din drömmande dikt...
2016-06-19

  Fem hjärtan VIP
Den här var helt underbar!! Absolut en av dina bästa. Lysande!
2016-06-18

  Anya VIP
Jaa ibland glömmer man att njuta dagen. Vacker text med bra rytm. skapar fin stämning.
2016-06-17

  Peter G VIP
En så väldigt stämningsfull och vacker dikt!
Varje ord klingar så fint!

Tycker titeln är särskilt tilltalande!
"Silverflod över dagen"

Vackert så!

2016-06-17

  Hon kallar sig poet VIP
Älskar upplägget och nedtryckarna - rad för rad
,"Tysnaden skäms
Rodnar
En av dina bästa...
2016-06-17

    ej medlem längre
Så mycket känslor ryms i dina ord!! Jättefint!!
2016-06-17

  Nils-Robert
Man ramlar in i ditt hjärta.
2016-06-16

  Bengt H VIP
Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, men svårare är att med ord återge en bild.
2016-06-16

    Jim Friberg VIP
Vacker.
2016-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Vacker dikt som väcker tankar och känslor!
2016-06-16

    ej medlem längre
Det är en njutning att läsa dina ord.
2016-06-16

    ej medlem längre
"Där månen stiger upp

Vackraste du
en längtan

Tystnaden skäms
rodnar"
Rader med ett varmt leende. Fin gestaltning av tystnaden, det ger dikten en förälskad stämning! Så mjukt. Och titeln är utmärkt. :-)

2016-06-16

  Quasimodo
Här en fin och omhållande dikt med flera bottnar än Stilla Havet
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"