Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför rätta

 

 

hon sitter där uppgiven, på kant med allt

bland utspridda bilder och skriftliga betyg

formar ett collage av en förljugen gestalt

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-06-20 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jobbig situation...det är inte lätt med alla krav i dagens samhälle.
2016-06-20

    Dan Myrbeck
Berörande, tänkvärt
2016-06-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Man kan vara vacker och fin ändå, även om fasaden är sprucken och kantstött. Rosor är ändå alltid rosor.
2016-06-20

  Staffan Nilsson
Så kan det vara att söka jobb ...
Eller partner ...
2016-06-20

  Clam VIP
Kraftfullt med få rader om hur det kändes för mig när jag följde andras vägar istället för mina egna...

2016-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
Funderar på om domaren är yttre eller inre.
2016-06-20

  i af apa
saxad
tydlig bild
"förljugen gestalt"
är fint tillsammans...!
2016-06-20

    ej medlem längre
dis- I, lokaliserat, -själv +
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP