Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oformulerat

 

 

vissna blommor i en vas

odefinierade ord

tömda timglas

vingpennan på mitt bord

atmosfärens giftiga gas

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-20 10:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärda rader att filosofera
kring..
2016-06-20

  Staffan Nilsson
Oj så fint!
Fast hemskt: global kris + hur den drabbar var och en.

2016-06-20

  i af apa
märklig
hotfull ?
stämning
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP