Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reviderad text


AGA MIG

 

med kärlek


tills jag ligger hudlös

inför dina ögon 


såpbubblor sakta lyfter

skimrande i regnbågsfärger 


medan de brister

och du ser vem jag är

          




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-21 17:05



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
För mig svårt alltid svårt med aga i alla sammanhang
Finner inget lustfyllt eller så
Gillar nog bara inte ordet aga. Kanske slå eller avsky mig med kärlek... Nä jag vet inte. Aga är ett ord som hänger ihop med barn för mig därför gillar jag det ej kom jag på till slut
2016-06-23

    ej medlem längre
Nakna ord som säger så mycket.
2016-06-22

  Rise Little One
Annorlunda tankegångar kring ämnet ... en ny och mer vågad stil för att bevisa det äkta jaget kanske ...
2016-06-22

  Petter Wingren
Skoningslöst stark
2016-06-22

  Blomma-Stjärna VIP
vacker är bilden med bubblor som lyfter och brister
en spännande kärleksdikt med dubbeltydighet -
2016-06-21

  KattenKin VIP
Aha, nu trillar polletten ner, men jag säger inget mer...
2016-06-21

  ResenärGenomLivet
En lite annorlunda vinkel på kärleken...man får tänka till...
2016-06-21

  Poeten Salvador VIP
Intressant motsats, kärlek som aggressivitet, som norrlägets söderläge
2016-06-21

  KattenKin VIP
Spännande och vacker text. Jag kan, men kan också skippa att tolka in lite lätt s&m, den är fantasieggande hur som. Kan också vara hur vi slipar varandra, så den är mångbottnad - bra!
2016-06-21

    ej medlem längre
Det är när vi kan vara hudlösa inför varandra som vi kan se vilka vi är. Gillar bilden av de skimrande såpbubblorna som brister en efter en.
2016-06-21

    Dan Myrbeck
Lite annorlunda, men fin. Ja, vi lever nog alla i vår egen bubbla..
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP