Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRAVITATION

 

dras ned mot marken

stegen blir tyngre 

ristar poesi i barken

en bön om att bli yngre




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-20 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar texten
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP