Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina tankar.

I mina tankar
skimrande.
Finns det ömhet
och längtan.
Kärlek och vänskap
glada skratt.
Även vemod och sorg
saknad och smärta.
Där finns min familj
underbara starka.
Glädje och stolthet
att ni finns.
Lycka och hopp
förväntan och tacksamhet.
Sången om mitt liv
lycka att finnas till.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-21 19:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart fina du :)
2016-09-02

  Lars Hedlin
Ljuvligt
2016-07-11

  anits VIP
Så fint skaldat om det som tillhör livet!
2016-06-25

    Dan Myrbeck

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1651567

2016-06-23

    AA VIP
Vackra ord.
2016-06-22

    ej medlem längre
Mycket mycket vacker hyllning.
2016-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till livet!
2016-06-22

  ResenärGenomLivet
Allt som tillhör livet...så fint skrivet...
2016-06-21

  louisegirl
Tacksamhet och värme, i din fina dikt.
2016-06-21

  stig wikman
VACKERT.
KRAM TILL DEJ.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP