Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensionär

Nybliven pensionär
vad är jag då
fortsatt levande
densamma
jag övar mig på att leva
hela tiden
tar en fika så länge
och funderar på döden
en stund bara
och nu börjar Rapport på TV.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-22 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ler igenkännande.
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP