Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NJUTBART HAT

 

 

jag hatar goethe

och alla hans kräk

jag hatar shakespeare

och midsommarlek

och kurosawa

han gör sig bäst död

joe hill var äcklig

och vidrigt svart/röd

jag hatar mozart

all klassisk musik

nils petter sundgren

ser ut som ett lik

jag hatar jul och

nobelpriset med

se, där, mitt herrskap

så klara besked

 

LARZ GUSTAFSSON 9/1 2012

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2016-06-22 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP