Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänder du dig om och ser?


Vart du än går

Följer med än hem

Skuggan mer vänskaplig

Den försöker bara komma ifatt




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 363 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-23 02:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som en följeslagare i livet .....
2016-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Det sägs vara en konst att skriva och bli läst. En del vill kunna måla och andra bara verkar som måla i farten.
2016-06-28

  lila fjäderblomman VIP
Tror att vi alla har skuggor inom oss. Om vi bjuder hem/in dem, så blir de vänligare inställda. Fint!
2016-06-23

    Dan Myrbeck
Spännande scenario som man kan fundera kring..

En paradox med skuggan,
är att den försvinner om
man belyser den..
2016-06-23

    ej medlem längre
Den här texten är ju så spännande och mystisk! Tycker om ingressen, "Vänder du dig om och ser?", för det är just vad läsaren måste göra i den här texten. Stanna och tänka efter, vänta in.
Kärnfullt, tolkningsbart och djupt skrivet. :-)
2016-06-23

  Fem hjärtan VIP
Bra och intressanta metaforer i en spännande text ..!
2016-06-23

    ej medlem längre
En text med starka metaforer. Gillas.
2016-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Liv i förändring!
Så tänker jag.
2016-06-23

  Nils-Robert
Där tanken finns, finns även skuggan
2016-06-23

  Quasimodo
Förändringar som behöver tid för att passa in!
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"