Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku på försök

andlöst lyssnande
koltrastens luftbroderi
sommarnattslycka

med några få ord
fånga tankens flyktförsök
som en tornsvala

ute i natten
nu spelar näktergalen
vill inte sova

min rosa pion
breder ut sin sidenkjol
dans i rabatten




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-23 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP