Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Så kom den dagen

så går jag ut

behöver inte hålla i mig

för att äntligen kunna gå ut på altanen

den är stor

ligger en bit i från marken

jag njuter

står och ser ut över nejden

känner mig lycklig

nyper mig i armen

jo, det är sant

äntligen har jag en riktig altan

en uteplats

där jag kan sitta

dricka mitt morgonkaffe

en solig morgon

sitta där och läsa, skriva

handarbeta

bara vara

nu ska jag fylla den med blommor

några har jag där

växter jag tagit upp från rabatten

kärleksört som växt sig stor i krukorna

förgätmigej

en pelargon som överlevt vintern

i vardagsrummet

så några frön i dom tomma krukorna

sallad och dill kanske några tagetes

det drömmer jag om nu

när jag har min altan

som ett fint uterum

 

anits 23 juni 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-23 23:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så skönt när drömmar blir sanna...unnar dig att njuta nu...:-)
2016-07-02

    Dan Myrbeck
Jag önskar dig verkligen
lycka till!
2016-06-28

  Fem hjärtan VIP
Äntligen!!! Njut nu och ha det gott! Kram
2016-06-25

  Niliboy
Fint! Till mycken glädje! Äntligen har du fått din altan. Skall nu undersöka om det finns någon värme ännu på balkongen!
2016-06-24

  ULJO
Jag är glad för din skull. Njut nu av goda stunder på din nya uteplats. Allt gott till dig.
2016-06-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP