Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ VÄG GENOM LIVET

ännu en dag

på väg genom livet

en dag i taget

jag vill ha blicken

på Segrarens Ord

och inte på slaget

ännu en dag

på väg genom värmen

vanliga sträckan

snart är det slut på

det som folk kallar

midsommarveckan

 

 

en dag i Dina

gårdar är bättre

än tusen andra

det är med Dig, min

Frälsare som jag

alltid vill vandra

inför Ditt ansikte

finns den glädje

som tillfredsställer

dit kan jag komma

där kan jag tala

vad det än gäller

 

 

ännu en dag

på väg hem till himlen

där jag hör hemma

dit kommer den som

vågar och vill om

Du får bestämma

ännu en dag

beskyddad, bevarad

sedd, hörd och buren

detta, gott folk är

verklig shalom

den yppersta kuren

 

 

LARZ GUSTAFSSON  25/6 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2016-06-25 13:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint och hoppfullt!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP