Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKNINGAR


jag önskar jag var lugn som
en kamel i norra mali
och att jag hade hög pension
som boutros boutros ghali
jag önskar mig ett tålamod
som trotsar all beskrivning
för din del önskar jag
en effektiv demonutdrivning

LARZ GUSTAFSSON 25/6 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2016-06-25 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP