Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKA LEKA BÄST

 

Din tunga

stryker min handled


känner pulsen

vibrera högljutt tyst


i väntan

på sidenbanden


knutna runt sängstolpar

av dig, min härskare


och du ser

mig locka


där jag ligger

naket rosig


i kontrast

mot lakans vithet


till synes

i din makt


men makten

är även min.

Din härskarinna




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-27 16:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Man får både ge och ta i denna kära lek...
2016-07-02

  Fem hjärtan VIP
Passionerat vacker!
2016-06-30

  Angel of love
Smekfull hetta. Jätte bra.
2016-06-28

    Dan Myrbeck
Lite annorlunda
att njuta, blunda..
2016-06-28

  Rise Little One
Så länge bägge två är med då är det tillåtet med högsta njutningen...
2016-06-27

  M.Eta
Sensuell kärlek, vackert!
2016-06-27

    ej medlem längre
Vackert och sensuellt.
2016-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekslek i samförstånd, båda till njutning.
2016-06-27

    ej medlem längre
Erotiskt. Passionerat. Underbart.
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP