Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MELODI: "EUROPA & THE PIRATE TWINS", THOMAS DOLBY


FRAGMENT FRÅN EN MISSLYCKAD

jag var fjorton

hon var tolv

vi satt på förrådets hårda golv

i mörkret

långt tillbaka

hem till byn

minnesbilder för

min inre syn

så få som ens förstår

jag rörde vid ditt hår

 

 

jag sökte dig på internet

googletider

minns du vår enkla téte a téte?

såren svider

 

jag var påläst

inte du

säkert är du någons hustru nu

och mamma

het på gröten

som jag var

var på väg att bli en riktig karl

det blev jag aldrig dock

trots alla år av rock

 

 

jag sökte dig...

 

ingen stod upp för oss

vi flydde fältet

de flesta slagen slog man

under bältet

 

 

jag sökte...

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26-27/6 2016

https://www.youtube.com/watch?v=yNWPYH-XKpI

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2016-06-27 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP