Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kowski


Ögonblick

Din blick möter min

Läppar utan ord

Hjärtat slår dubbelslag
håller oss vid liv

Sätt dina handflator mot mina
en riktning
följ den
Gör det där och lite till

Kärleken till dig




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 504 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-29 01:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sådan underbar känsla i en evig vind....
2016-07-11

  Peter G VIP
Vilken vacker kärleksdikt!
Fina formuleringar som går rakt in i hjärtat!


2016-07-01

    ej medlem längre
Fint skrivet.
2016-06-30

  Fem hjärtan VIP
Åh, såå vackert du skriver!
2016-06-30

    ej medlem längre
"Hjärtat slår dubbelslag
håller oss vid liv

Sätt dina handflator mot mina
en riktning
följ den"
Helt ljuvligt, så ömtåligt vackert... jag ler! :-)
2016-06-29

  lila fjäderblomman VIP
Innerligt och fint.
2016-06-29

    Dan Myrbeck
Bra om att följa en gemensam
riktning i ett gemensamt vi-liv.
2016-06-29

  Stanley Rydell
en riktning - i ögons, läppars, handflators möten, fint!
2016-06-29

    ej medlem längre
Ett möte i kärlekens tecken gestaltat med en sann innerlighet.
2016-06-29

  Anya VIP
Fint om kärleken till dig. Tycker om hur du gestaltar med handflatorna. Bra!
2016-06-29

  Hon kallar sig poet VIP
Fint Kia, "läppar utan ord" - speciellt.
2016-06-29

    ej medlem längre
Magiskt förtrollad läser jag dina kärleksord.
2016-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärleken!
Ibland behövs inga ord, kroppen talar sitt tydliga språk.
2016-06-29

  Nils-Robert
När jjärta och kärleken går hand i hand
2016-06-29

    ej medlem längre
Så målande och väl beskrivet kärlekens väg!
2016-06-29

  Quasimodo
I ögonblick till kärleken och vägen dit!
2016-06-29

  Rise Little One
Vägen till kärlek är enkel ibland...och varje saga är unik!
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"