Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kretsar alltid omkring


Tankar

Jag hade ett tänk

Saker som man tänker

Blir sällan som man tänkt




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 411 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-30 19:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland så blir det annorlunda än vad man tänkt!
2016-07-11

  lila fjäderblomman VIP
Nej, det är nog så.. man ska inte tro på allt man tänker :)
2016-07-02

  Peter G VIP
tänkte en tanke när jag läste din tanke om tankar men den försvann bland andra tankar så nu är min tanke att jag skriver nåt om de tankarna jag tänkte nyss men har glömt vad jag tänkte! ;)
2016-07-01

  Hon kallar sig poet VIP
Snurrkia :)
2016-07-01

  Rise Little One
Vilken spänning du skapade fr.din kluriga text...
2016-07-01

  Anya VIP
Men så bra...tänker jag. Nää det blir sällan som man tänkt....men bra att planera lite ändå....tänker jag fortsättningsvis.
2016-07-01

    ej medlem längre
Kluriga underfundiga ord som säger så mycket mer än bokstäverna stavas!
2016-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2016-07-01

  Nils-Robert
En styrka att veta att verkligheten kan bli annorlunda än de man tänkte.
2016-07-01

    ej medlem längre
Precis så är det ju... på pricken, och du formulerar det så bra!
2016-07-01

  Karina"Kia"
Jag kan tycka att jag vet
Vad ni tänker
Jag tankar in en tanke och frihet är att
Tänka fritt!
2016-06-30

  aol
Hahagillas så sant så,
2016-06-30

  Fem hjärtan VIP
Härlig kortdikt med med tankar mellan raderna! Tummen upp!
2016-06-30

  Quasimodo
Här finns tankar och andra tankar mellan raderna och alla dessa tankar stämmer inte alltid som man tänkt, i alla fall då just när man tänker dem!
2016-06-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande tänkt, samt nedstänkt
2016-06-30

  Päronsplitt
Skrattar gott åt din underfundiga verklighets dikt. Jag tänkte kommentera annorlunda men tanken försvann...hihi. Kort och tänkvärd dikt!
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"