Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älska under stjärnfall


Lova varandra

Den mörkaste natten
då när stjärnorna föll som sten

Det va just då

Vi önskade och lovade varandra
innan det blev försent

Hålla våra planer

Älska varann in i evigheten

Stjärnorna i natten
Hörde våra ord

Även en ängel
skrev under

Våra ord




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 446 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-07-02 00:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärlekens ord så vackra .)
2016-07-11

    ej medlem längre
Vackert om kärleken! :)
2016-07-06

    Dan Myrbeck
Fint löfte!
2016-07-05

  Fem hjärtan VIP
Underbar dikt om kärleken din! " en ängel skrev under" .. Vackert!!
2016-07-05

  Marita Ohlquist VIP
En stark och bra text om kärlek och trohet.
Får en känsla av en tragedi i bakgrunden.
2016-07-04

  aol
Så fin dikt om stor kärlek,
2016-07-03

  lila fjäderblomman VIP
Får en betryggande känsla av att ni har hållit era ord. Fint.
2016-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet om att hålla sina ord...viktigt i en relation och annars också naturligtvis...
2016-07-02

  Anya VIP
Kärlek när den är som bäst. Fint!
2016-07-02

    ej medlem längre
Kärlekens hela styrka bor i din vackra dikt.
2016-07-02

  ULJO
Det kallas kärlek
2016-07-02

  Quasimodo
Mycket kärlek som faller från himlen här till älskade!
2016-07-02

  Nils-Robert
En så välskriven dikt om kärlek och trohet. Berömligt!
2016-07-02

  Hon kallar sig poet VIP
Jag läste: "Hålla våra planeter" :) först

2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"