Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Om regnet

jag ser ut genom fönstret

vill se om det slutat regna

regnet som hela dagen öst ner

solen gör sina försök

tyvärr så är molnen snart där

skymmer solen

det börjar droppa från himlen

små droppar som snart är stora

gör sig hörda 

när dom kommer ner på altanen

jag vill så gärna gå till kyrkan

och sommarmusiken 

som börjar klockan 18

hinna in i affären

när jag går hem

köpa mjölk och bananer

det tar i blåser lite mera

det har blivit ljusare där ute

en man gick förbi

utan att ha paraplyet uppspänt

så just nu regnar det inte

vill att det fortsätter så

åtminstone några timmar

missade sommarmusiken förra gången det var

det på grund av regnet som vräkte ner

i morgon har vi cafe söndag

i hembygdsgården

det vore trevligt om solen ville skina

himlen blå

molnen dom som vill finnas

är ljusa och lätta

så besökare vill och kan sitta ute

njuta av naturen

närheten till vattnet

och en trevlig stund

vid vår hembygdsgård

 

anits 2 juli 2016

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-02 15:51



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbar berättelse - och hur man kan bli hindrad på olika sätt - något man längtat efter ...

Fin bild igen - Du tar så fina kort !!
2016-07-06

    Dan Myrbeck
Ja, en del är ju väderberoende..
2016-07-05

  ResenärGenomLivet
Ser på ditt foto att det växer så det knakar och det kan man nog tacka regnet för...men man vill ha lite sol också...fint skrivet...
2016-07-03

  Eva Helene VIP
Så fint i ord och bild!
2016-07-02

    ej medlem längre
Fint nedtecknat!
2016-07-02

  Niliboy
Å, så trevligt du berättar, man själaglad, verkligen fint!
2016-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker det är skönt.
Nu slipper jag gå ut i elljusspåret.
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP