Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttorkad och bortglömd

Jag står här mitt i rummet och bara är.
Som en vissen blomma i en vas utan vatten.

Bortglömd.

Det är inte längesen som jag gav dig lycka och jag var stolt.
Kinderna som blossade när du smekte med handen över kinden.

Nu allt eftersom näringen dunstar,vissnar jag mer och mer.
Jag tappar min lyster,min glädje.

Jag torkar ut.
Jag dör
En alldeles för tidig död.
För jag vet att hade vi vårdat varandra så hade vi levt idag.

Nu ser vi bara med tomma blickar hur allt faller ihop och dör.

Och vi ångrar oss båda att vi inte gjorde något innan.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 473 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-07-07 00:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört smärtsamt att ta in och läsa...kram
2016-07-11

  ResenärGenomLivet
Tragisk situation...orden berör och man önskar en snar vändning...
2016-07-09

  Maria Sundelin VIP
En bra text om hur lätt det är att vara efterklok ibland. Kramar
2016-07-08

  louisegirl
Berörande vackert vännen <3
2016-07-07

    Dan Myrbeck
Berörande.
Tänkvärt.
Bra.
2016-07-07

    ej medlem längre
Smärta och sorg bor i dina ord.
2016-07-07

    ej medlem längre
Gråtmoln i texten. Berörande! Kramarom
2016-07-07

  M M Mannheim VIP
En text som berör. Hoppas att det inte är poetens diktarjag. Oavsett tror jag att det finns hopp!
2016-07-07

  erkki
Insiktsfullt och vackert! Man ska vårda sig och sitt sätt, också för partnern. Det är bäst för båda. Konsten att sätta sig in i andras önskemål och synpunkter förutsätter ett äkta lyssnande. Hur många klarar det? :)
2016-07-07

    Sefarge VIP
Tänker på Sandro.Key-Åbergs
Underbara
Dikt:Kära Gud säger människan
När jag "läser Dig"
"jag har det så ensamt och ingen
enda vän knsckar på min ruta"
Då svarar Gud"Gå ocj fräls med
Din leende styrka grannen som
Sönderfryser i sin ensama isdös"
Mvh.
:)

2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love