Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

twitter

Sommaren är här med allt vad den innebär

Jag hör vänners varma skratt och svalornas fågelkvitter

Och här sitter jag ensam, och skriver hatiska tweets på twitter




Fri vers av Guol123
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-08 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123