Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans stund

Konturen av brinnande händer
när vi ligger ner

Våra händer leker våra kroppar
i sommarhet natt

Då månskäran syntes
Vi under stjärnorna

Längtans stora under

Då vi gav bort och delade
Kärlek

Lyckans stund




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 432 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-07-11 01:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh! Riktigt sensuellt och lyriskt! Du ger så vackra bilder. Verkligen en text som ger sällhet till läsaren!
"när vi ligger ner

Våra händer leker våra kroppar
i sommarhet natt

Då månskäran syntes"

2016-07-13

  Janina Kaminska
Underbara rader om kärlek att läsa om och om igen...
2016-07-13

  aol
Underbart skaldat om sann kärlek.
2016-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
Sådana stunder sätter guldkant på livet!
24 carat.
2016-07-12

    ej medlem längre
Lyckans bokstäver i kärlekens tecken!
2016-07-11

  Nils-Robert
En känslosam dikt om den kärlek som finns mellan två
2016-07-11

    Dan Myrbeck
Starka känslor
fångade med
få ord.
2016-07-11

  Lars Hedlin
Härliga underbara stund i gemensam evighet!
2016-07-11

    ej medlem längre
Sensuellt och ljuvligt vackert.
2016-07-11

  Rise Little One
Underbara stunden att minnas!
2016-07-11

    ej medlem längre
Så fint och välskrivet. Jag tycker särskilt mycket om:

"Då månskäran syntes
Vi under stjärnorna"

2016-07-11

  Quasimodo
Hett och nära i kärlekens närmaste stund!
2016-07-11

    carinamnm
Åh, vad fint skrivet, rart och romantiskt!
2016-07-11

  Fem hjärtan VIP
Underbart om kärleken den ljuva!
2016-07-11

    ej medlem längre
Bra skrivet
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"