Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till och sista strofen av Robban Broberg


Vårhalka

"Båren är på väg"!
Farsan skadade sitt lår,
precis på gränsen till vår

Han halkade där det var isigt
Nu mår han så jävla risigt

Han hamnade i dikeskanten,
och tappade ena vanten,

Någon hade sett de första,
masktrosorna på "dikestanten"!

Ambulansen kom ju snart
Då blev det en jävla fart!

På sjukan ramlade han igen
Då hade han ingen tur
Nu fick han en fraktur

"Från Halkaranda fändelas att låren är på väg,
svina surrar och mumlorna hurrar,
spritsipporna har slagit ut och lärkan slår i dyn sin sill"
(R. Broberg)




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-11 17:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vaktbolagen kommer snart..."

"Det kommer fram en kvinna och säger hon är man...Hon säger hon är man-nekäng."
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP