Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G-U-D

G-öra
U-nderverk
D-agligen

?




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-11 19:03



Bookmark and Share


  i af apa
så är det og
nnnn

noog
gissar
troooor
rooor
2016-07-12

  Marianne Räf
Fin Vers ! Religiös ? -
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B