Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
U2 - Mysterious Ways, Erasure - Breath of live


Livet

Livet

Världen

Universum är ett mysterium

men det känns ändå som att kärleken är störst av allt




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 351 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-16 18:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Absolut :)
2016-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2016-08-08

  ResenärGenomLivet
Utan kärlek har livet inget värde...fina tankar...
2016-08-06

  WyS VIP
Livet är kärlek och kärlek är livet.

2016-07-17

    ej medlem längre
Det kan inte sägas bättre än så här. Tack för en fin text!

2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin