Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Taktfast, rytmisk.


Låt i Livet


Grå Syner dunkla Motiv.
Hur tänkte jag mig detta Liv ?

Beslöjad av nationens träsk,
insuper jag en kalk, så besk!

Äventyret sker i Stunden.
Går i Nuet ini Lunden.

Tanken på hans Kärlek, är röd!
Den tänder upp flammor å glöd.

Rör mig ini gråa kretsar. ~~~ ~
Jakt med dig, oss sammansvetsar.

Brister i inre reserver.
Tar piller, att bättra nerver..

Skriver verser, - rimmar, gärna.
Konsumerar dikters kärna.

Slutligen, så kan jag nämna :
Livet vill jag INTE lämna !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-19 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt med funderingar över livet!
2016-07-20

    ej medlem längre
Vilken fin text och vilka underbara rim! Du är en mästare på detta!

2016-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat självporträtt, upplever både sötman och det sura.
2016-07-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftig text för en rappare, känns det som!
2016-07-20

  överlevaren VIP
Bra rim i en knuten text!
2016-07-19

    ej medlem längre
Det är som en rad självporträtt som utgör en spännande helhet. Jag tycker bäst om början och slutet, särskilt första strofen är väldigt fin.
2016-07-19

  Blomma-Stjärna VIP
taktfast rytmiskt ja till livet - om än dess kalk är besk!
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf