Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon tanke



inlägg efter inlägg
hon läser
på tavlor så vackra

om kärlek omtanke
respekt och dess
mysterium

undrar
har människan
glömt.. hur?

eller är de bara
gulligt och
"klokt" att dela
vackra ord
med sin nästa

men..
vi får inte glömma

respekt förtjänar man
- kan aldrig nås gratis..

omtanke däremot
borde alla slösa med

kärlek - ett mysterium

få förunnad

men så
kommer de viktigaste

lycka

dem lyckliga dagarna
är som diamanter
för ögat

dem är få
men så vackra
där dem
skimrar till
i minnes banken :)

~~~

önskar er alla
underbar dag




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av agneta pichler
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-20 06:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt fina
reflektioner!

Önskar desamma!
2016-07-20

  Quasimodo
Mycket sanning i dessa ord för respekt och omtanke!
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler