Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som alltid finns där när man behöver dom<3


Vänner

Bakom det mörka

finns det alltid vänner

Som belyser din väg




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 513 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-07-22 22:07



Bookmark and Share


  H.C.B
ok jag litar på dig
2016-08-13

  lila fjäderblomman VIP
Fint om vänskap.
2016-07-30

  Åsa Njunjes
Så sant och viktigt att bli påmind om.
2016-07-25

    Dan Myrbeck
Mycket fint skaldat!
2016-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Sådana vänner är en skattefri förmögenhet!
2016-07-25

    ej medlem längre
Så poetiskt, med vännerna som ljus bakgrund till mörkret! Konstnärligt gestaltat. :-)
2016-07-23

  Nils-Robert
Ja så sant. Vi som har vänner får den stöttningen. Önskar att alla har det.
2016-07-23

    ej medlem längre
Vilka fina ord om den viktiga vänskapen som är äkta.
2016-07-23

  Peter G VIP
Så fint du skriver om vänskap!
Ja vänner, vad skulle man göra förutan?
Några vänliga och uppmutrande ord från en vän när livet känns kass, kan ju få tillvaron att bli lite ljusare igen! :)
2016-07-23

    ej medlem längre
Helt ljuvligt skrivet! Sanna vänner!
2016-07-23

  Rise Little One
Alldeles riktigt! Det gäller att kunna se dem vid rätt tillfälle!
2016-07-23

    ej medlem längre
Så fint skrivet...och så sant!
2016-07-23

  överlevaren VIP
Sådana vänner lättar upp!
2016-07-23

  Janina Kaminska
Vänner är som änglar, de lyfter upp oss när vara vingar glömmer att flyga.
2016-07-22

  Fem hjärtan VIP
Så jättefin och så sant.. Bra vänner belyser den mörkaste väg..!
2016-07-22

  Hon kallar sig poet VIP
Bra där Kia :)
2016-07-22

  Quasimodo
Det är så vänskapen ska vara, lyser ens väg när det är mörkt!
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"