Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativ vaggvisa

Sov nu gott lilla barn
nu så skall du sova
inget ont kan hända oss
det är bara andra som slåss
blunda nu så sött
det är andra barn som dött
dig kan inget ont ske
det är bara på vår teve
som världen går i kvav
barn som drunknar i hav
svält och nöd
mord och död
det rör bara dom stygga
som bor i andra länder
men vi kan vara trygga
knäpp nu dina händer
och be din aftonbön.

Vad vill du be om, lilla barn?





Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-24 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP