Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets våg

i oss
är nu
här

minnen och fantasier
tro och tillit
finns med i vårt bagage

livets våg
ebb och flod
livets väg
berg och dal

ett andetag in
paus
ett andetag ut
paus

det enda som jag vet
består
så länge vi på jorden går
är rörelsen

vi
spirar eller vissnar
växer eller krymper
exploderar eller imploderar

vad som än sker, vad än vi planerar för
utför eller inte
om vi reser långt eller endast reser oss
eller inte -

vi är möjliga varelser
vi rör oss och förändras!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-01 14:30



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oj vad fint! Säger som Lena, en speciell rytm. Det är nog du, din rytm, som om du talar. Den här vill jag bokmärka och läsa fler gånger.
2016-08-16

    Lena Söderkvist VIP
Den här dikten tycker jag om. Det är en speciell rytm i den, och visst är det så att vi förändras. Livets gång, känner jag när jag läser raderna. Du får in en harmoni i det, det är riktigt behagligt.
2016-08-04

  Anya VIP
Jaa livet är rörelse... fint målat här. Hur vi än gör kan vi inte vara stilla. fint ordat!
2016-08-03

  lila fjäderblomman VIP
Ja.. rörelsens frihet!
2016-08-01

  Karina"Kia"
Livets allt i dag och natt..livets slit till allt..

Kärlekens balansgång och förenas i tid och evighet..

Som du beskriver och skriver är lite vackert men med orden låter det torftigt..men det är vackert<3 och när kärleken går hand i hand med livet som går och med molnen som far förbi...


Mycket stark text..och otroligt direkta klokord i och hur i livet är och blir...Detta är kärlek I Livet<3
2016-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Kloka du, så bra du skriver om oss människor och livet!
2016-08-01

  Marianne Räf
Bra om människan å livet !
Sista strofen är bäst !
2016-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka tankar i fin text om livet, som det går och är, i ständig rörelse.
2016-08-01

    ej medlem längre
En underbart klok och insiktsfull text om oss själva och om livet.

2016-08-01

  Respons VIP
Fint fångar du livets många nyanser!
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP