Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollslända


trollslända
du landar
i vår evighet
fånga oss




Fri vers (Fri form) av Dandelion
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-01 23:42



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Tycker mycket om
din dikt. Den har
få ord men säger
ändå så mycket
Trollsländor
är dessutom
mycket vackra,
precis som din
text är med så
mycket att läsa
emellan raderna


2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Dandelion
Dandelion