Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat...ändå ständigt, tyvärr aktuellt...


Fred, hörde nåt bra


fred
görs ej med vänner
fred
slutes med fiender
fred
hörde nåt bra
fred




Fri vers (Fri form) av Dandelion
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-03 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion
Dandelion