Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsarr

 

man diktar

man biktar

man siktar

man riktar

man skiktar

 

man pliktar




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-03 12:16



Bookmark and Share


  ULJO
Snitsiga rim minsann
2016-08-10

    Lena Söderkvist VIP
Knivskarpt!
2016-08-04

    ej medlem längre
en 6raders knorrig vältänkt liten pärla det här!
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP