Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Varför så mycket?

när allt börjar kännas bra

jag har börjat hoppas att få må bra

kommer samtalet

som ger mig en spark bakåt

vi är ute på promenad

sitter och vilar i björnparken

när min telefon ringer

det är läkaren

han vill berätta om röntgen jag var på

förra veckan

jag som trodde att allt var bra

misstog mig

han ville jag skulle ta nya prover

eftersom det verkar som min diabetes

gett mig komplikationer

som syntes på röntgen

jag skulle göra det så fort som möjligt

för att kunna se om njurar och lever mår bra

ännu något att vara orolig för

snart ska jag gå till vårdcentralen ta nya prover

sen hoppas att det inte är så farligt

som läkaren fick mig att känna

han pratade om alkohol

det är något han kan glömma

något som jag inte använder

kanske en gång i havåret

då bara lite vin till maten

och när jag har sällskap

så pratade han om min vikt

den vet jag är lite för mycket

jag har börjat minska mina kilon

det har jag promenaderna att tacka för

så snart ska jag gå till vårdcentralen

för att ta dessa prover som läkaren vill ha

jag hoppas att det inte börjar regna

det ser mörkt ut på himlen

en timme till

kan det få vara uppehåll

när jag tar min promenad

till och från vårdcentralen

 

anits 4 augusti 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-04 08:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag ser precis nu en stor, fin regnbåge här! Hoppas den ger
oss lycka och tur!
2016-08-09

  ResenärGenomLivet
Vi får hoppas på det bästa, vännen...tänker på dig...
2016-08-06

  ULJO
Jag lider verkligen med dig. Du har haft tillräckligt med motgångar vännen.
Hoppas det vänder för din skull
2016-08-04

  ULJO
Jag lider verkligen med dig. Du har haft tillräckligt med motgångar vännen.
Hoppas det vänder för din skull
2016-08-04

  Niliboy
Vi får hoppas på det bästa å Frälsaren helar å läker!
2016-08-04

  aol
Har själv fått glaukom ska till ögon läkare för mina diabetesögon, det kommer säkert att bli bättre för dej vännen,kram,
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP