Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… målning med Akvarell, färgpennor och acryl


VEM SJUNGER I NATTEN

 

hennes hår

rågblont ljust

slingor av svart

strömmar ned

över ryggen

 

på berget

hon står

sjunger för

tystnadens skull

sin melodi

 

den spirar ur

hennes hjärta

flyter fram

så ljuvligt skön

väcker kärleken

 

visornas mästare 

hör hennes röst

vackrast av alla

fångar den inom sig

memorerar tonföljder

 

stjäl hennes sång i natten

bittert ska han det ångra

ingen stjäl hjärtats sång

kallar den sedan sin egen

spelmannen förlorar spelglädjen

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-06 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP