Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas vågor






Från erfarenheternas hav
rullar minnenas vågor
mot livets strand

våg efter våg

mjuka som smekningar
hårda med fräsande skum på topparna

alla har sin historia
har format mig till den jag är




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-08-08 10:09



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Fin sammanhållen bildsvit där vatten är det betydelsebärande elementet.
2016-08-11

  KattenKin VIP
Så fint, klokt och poetiskt.
2016-08-11

  Eva Helene VIP
Fina visdomsord!
2016-08-10

  M.Eta
Så fin text om hur livet är att leva.
2016-08-10

    Dan Myrbeck
Fin marefor!
2016-08-09

    ej medlem längre
Gillar inledningen starkt men tycker slutet är lite krystat!
2016-08-09

  ULJO
alla har sin historia
har format mig till den jag är
bra
2016-08-08

  aol
Just så gör livet med oss mycket vist och vackert skaldat,
2016-08-08

  Anya VIP
Faller särskilt för det fräsande skummet på vågtopparna. Bra bild.
2016-08-08

  överlevaren VIP
Fint flyt i texten, ord som formar livets ådra!
2016-08-08

  Nils-Robert

En så kärnfull dikt som berättar om hur dina minnen formar dig och hur erfarenheten har haft sin påverkan.
2016-08-08

    ADI Nehlin
Fin text, så är det.
2016-08-08

  Karina"Kia"
"Lyckan kommer lyckan går,lycklig den som lyckan får"

Livets alla vägar som man valt gör den till den man är,med sin ryggsäck med sin erfarenhet,gäller det att användas klokt under livets resa..

Klokord du ger och du speglar det så fantastiskt bildlikt bra!
2016-08-08

    ej medlem längre
förstversen är mycket finklok, men så är det ju; erfarenheter, minnen, händelser nu och då, formerar människobarnet. vi växer omärkligt och långsamt ihop med vårt bagage...
2016-08-08

    ej medlem längre
Ja det är mycket som påverkar, också hur känslig man är för det man möter...
2016-08-08

    ej medlem längre
bra text. personligen tror jag dock inte erfarenheterna spelar så stor roll för hurdant man funkar. jag tror sartre har fel i sin teori.
2016-08-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka vackra tankar, satta i ord.
2016-08-08

    ej medlem längre
Du är så vis i dina texter! Första strofen är helt otrolig! :-)
2016-08-08

  Maria Sundelin VIP
Tycker om den liknelsen
Kramar
2016-08-08

  Öknens Ros VIP
Såsom havet är livet föränderligt.
2016-08-08

  Stephie
Unik reflektion, salt och sant.
2016-08-08

    ej medlem längre
Filosofiska och mycket poetisk ord.
2016-08-08

  Niliboy
Finstämt om havet och vi små livsseglare....
2016-08-08

  StinaJ VIP
Vackra poetiska ord framförda med vishetens penna
2016-08-08

  mare VIP
Fin bild
du ger
mycket
talande!
2016-08-08

  Zandor
du e som vanligt...lysande!
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP