Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adrig vi

förklara nu
hur
man tämjer
en eld
som vägrar
slockna
av sig självt

förklara nu
hur
man sänker
febern..
som härjar
fritt..


~~~

..för så länge
mitt hjärta
fullständigt är
Ditt

..för så länge
jag inte kan
neka Dig

- så slutar
aldrig elden
slicka
min hud

~~~

det är just då..
som förståndet
håller sig
långt ifrån

och min kropp
så dumdristigt
bara är Din

som i
hopplöshetens
tecken

~~~

- för det blir just
aldrig vi..




Fri vers av agneta pichler
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-09 23:38



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Du fångar känslan väl i din fina och vemodiga dikt!
2016-08-12

    Dan Myrbeck
Mycket välfångat, det där med olycklig kärlek..
2016-08-11

  Zandor
knepigt...
2016-08-10

  ULJO
Sorgligt att kärlekens vägar inte är förenliga med era själar.
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler