Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


I går 9 augusti 2016

i går morse trodde jag det blivit något fel

på min dator

jag kom in på första sidan

sedan hände ingenting

jag försökte flytta pilen

ingenting händejag blev frustrerad

ringde yngste sonen för att få hjälp

han kunde inte svara

så jag talade in ett meddelande

i hans röstbrevlåda

följde med mina vänner på promenad

kände att det var min tur att bjuda på fika

det är trevligt att samlas en stund

efter promenaden

när dom gått

försökte jag åter igen komma in i datorn

satte mig och virkade istället

tiden gick

jag kunde inte släppa tankarna

varför jag inte kom in i datorn

plötsligt kom jag i håg

musen har ett batteri

så jag tog ur det

satte in i ett nytt

pilen flyttade sig

gåtan var löst

nu hoppas jag komma i håg det till 

en annan gång

att kolla batteriet i musen

talade in ett nytt meddelande till sonen

och berättade om min klantighet

i dag ska jag till sjukhuset

för att kolla om mitt hjärta mår bra

glad och tacksam att jag får skjuts

av min äldste son

skönt att slippa stressa för att hinna med bussen

 

 

anits 10 augusti 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-10 08:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Styrkekramar!
2016-08-11

    Dan Myrbeck
Du har lärt mig något nytt - att musen har batteri! Eftersom jag lånar dator här på biblioteket, behöver jag inte tänka på något - dom sköter ju allt!

Hoppas hälsan är ok!
2016-08-11

  Eva Helene VIP
Precis, sånt hade kunnat hända mig också, frågan är bara om jag hade hunnit komma på "felet" själv i tid! :)
Hoppas du fått besked idag om att hjärtat var u a.
2016-08-10

  Niliboy
Men vilken fin kopp, vad är det för hytta som gjort den?
2016-08-10

  Niliboy
Va fint att det löste sig med datorn, hoppas det andra också går bra. Håller tummarna å beder!
2016-08-10

  aol
Känner igen mej, hoppas läkarbesöket går bra, mina ögon blev kollade jag hade ingen diabetes i dom, men glaukom,
2016-08-10

  aol
Känner igen mej, hoppas läkarbesöket går bra, mina ögon blev kollade jag hade ingen diabetes i dom, men glaukom,
2016-08-10

    ej medlem längre
Härligt få se dina ord, och samma frukostkopp har vi visst oxå... Kram och hoppas läkarbesöket går bra!
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP