Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 12

Förvåningen när
man biter sig i kinden
lindrar ej smärtan




Bunden vers (Haiku) av Bralin
Läst 327 gånger
Publicerad 2016-08-10 17:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej. Samma sak med tungan.
Fast ibland måste man ju...
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin